S*Trollborgens Crazy Quilt

2010-01-17

Crazy (2009-10-10)

Jag är väldigt nöjd med Crazy, visst kunde hon ha större öron och ett längre mer typat huvud, men hon har ett underbart temperament och pälsen är lockig och silkeslen. Hennes färgteckning är rolig, hon passar i sitt namn "Crazy Quilt" , för fläckar har hon härochvar som ett lapptäcke. Hon har en halvbror som heter Djäknens Röde Orm, och både Crazy och "Ormen" har fläckiga nospartier, ett lustigt släktdrag! Har försökt fotografera Crazy, men ett kvicksilver som hon är, så fastnar hon inte fint på bild! Mormor Mysslan och hon har särskilt roligt, de jagar varann i 120 knyck, fram och tillbaka, gång på gång!

2009-08-04

Crazy, eller Lillan som andra i min familj kallar henne, väger nu nästan 900 gram! Hon busar och busar, far som ett jehu över golven. Tessan tycker att hennes dotter är lite jobbig mellan varven, men det är inte så konstigt efter som Crazy busar med henne i brist på syskon. De andra katterna i familjen accepterar Crazy mer och mer! Ska vaccinera henne nästa vecka, väntar på stamtavlan, skickade in underlaget till denna i fredags!

2009-07-19

2009-07-07

Crazy väger nu drygt 410 gram och blir bara trevligare och trevligare! Köttfärs tycker hon är toppen, men rynkade på nosen då jag idag serverade henne Keso och lite barnmat. Hon slickade lite tveksamt och avstod därefter. Mamma Tessan ser för härlig ut med en utstickande storspene mitt på magen. Ska strax titta på "Morden i Midsommer" med Crazy på magen (och Tessan), häromkvällen sov de båda i timar och jag vågade knappt röra mig för att störa dom! Mormor Mysslan är sur, och blänger på Crazy och tycker att hon är allmänt rysansvärd - men det går över!

2009-07-03

Crazy växer och utvecklas! Hon går omkring utanför bolådan, och tar tafatta språng på golvet. Skulle önska att hon hade åtminstone ett syskon att leka med, men blir det bara en kattunge så är det inte mycket att göra åt. Hon fick smaka på en köttfärsbit idag, stor som en kikärta - och den glufsade hon i sig utan att jag behövde truga henne. Mamma Tessan är en god mor, lite knubbig, men det ska vi åtgärda framåt hösten. Då ska det bli dietfoder för Tessan, Mysslan och sist men inte minst Nisse!
Snart tre veckor.