Blogg

Idag fick vi ett muntligt besked om att vi fått vårt bygglov beviljat! Känns hoppfullt, att det äntligen börjar hända nåt. Men mycket återstår förstås, vi får mycket hjälp av husförsäljaren men mycket måste vi fixa själva. Har vi tur så står huset på plats v 25, inflyttningen blir förstås antagligen senare eftersom det ska besiktigas hit och dit innan man får flytta in. Men det gör ingenting, när huset väl står där kan Claes jobba med trädgården så länge. Planen är att vi ska ställa dit husbilen strax framöver, och använda den som "sommarstuga" om helgerna. Vi behöver sortera sten, ta bort ett äppelträd, plantera ett nytt, måla friggeboden osv. Det finns hur mycket som helst att pyssla med!

 

Bifogar en bild på hur huset såg ut innan branden. Kortet är taget mot altanen. Har saknat altanen nu i vår, det var underbart att ta med sig en stor kopp kaffe, vira in sig i en pläd och med katterna inkrupna i filten kunna blicka ut över trädgården, som vaknat till liv med alla vårlökar som tittat upp. Vi ska ha en inglasad altan i vårt nya boende också, inte fullt lika stor, men den räcker till mer än väl.

 

Kommer troligen att jobba hela sommaren, för att ta ut semester i höst, eller under sensommaren för att kunna handla möbler och inreda huset i lugn och ro. Ser fram emot det!